2021-10-19 07:48:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok

Napi horoszkóp október 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kényelem és haszon: ma leginkább ez a két dolog foglalkoztat. Ma valami olyan ajánlatot kaphatsz, ahol egy csapásra két legyet üthetsz: mind a két dolgot megszerezheted. Ehhez azonban szemfülesnek kell lenned, és felvenni mindent telefont!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki ma nem egészen őszinte veled. Lehet, hogy csak ártatlan kendőzés, jóindulatú félremagyarázás, de az is lehet, hogy a te bőrödre megy a játék. Próbálj meg a szavak mögé látni!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha még nem vagy az, ma megmutathatod, hogy milyen nagyfőnök válna belőled. Fokozott felelősséggel járó munkát kaphatsz, ha csak alkalmilag is. Ha ma jól bizonyítasz, akkor a későbbiekben ez lendíthet a karriereden.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok. Ha ez utóbbiakból el is marad valami, a lényeg, hogy a jövő év célkitűzéseinek alapjait lerakd. Ehhez tudni kell a fontossági sorrendet.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kicsit összekuszálódtak a gondolataid. Eddig mindig pontosan tudtad, mit akarsz, most mintha nem látnád a dolgok kimenetelét. Talán jobban kéne bíznod a jó sorsodban. Hallgass a jelekre!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap a nagy kibékülés napja lehet. Ha bármin bárkivel is összezördültél az utóbbi napokban, akkor most itt a különleges alkalom, hogy az engesztelés útjára lépj. A kiújult barátság nem várt jó fordulattal is szolgálhat.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az emberi kapcsolataid ma nagy próbatételnek lehetnek kitéve. Valamilyen feszült helyzet közepébe csöppenhetsz, ahol szokás szerint te játszod el a mérleg nyelvét. Használd ki kompromisszumkészségedet a béketeremtésre!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Túl gyorsan cikáznak a fejedben a gondolatok, ez pedig akadálya annak, hogy megszülessen a nagy eszme, a nagy cél. Próbálj meg kissé lehiggadni, hogy meghallhasd a valódi benső hangot. Amit nem más mond, hanem a legbensőbb önmagad.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lassabban haladnak a dolgaid, mint azt szeretnéd, elvártad volna. Legyél türelmes. Te a sors kegyeltje vagy, és ha mindent és azonnal akarsz, azzal csak visszatetszést keltesz a környezetedben. Legyél megértőbb és elfogadóbb!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyelőre bizonytalanok a változások a munkahelyeden, csak az a biztos, hogy semmi nem maradhat a régiben. Te, mint befolyással bíró, és a kritikus helyzeteket jól ismerő személy ma sokat tehetsz azért, hogy a lehető legjobb legyél.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vagdalkozós és hadakozó kedvedben vagy: talán úgy érzed, nem kaptál meg mindent a sorstól, amit pedig elvártál volna. Ha a jó és rossz dolgokat mérlegre teszed, beláthatod, hogy mégis csak az előbbi javára dől a mérleg.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az érzelmeid újabban eluralkodtak rajtad. Ha magányos vagy, akkor azonban megvan a veszélye annak, hogy túlságosan a mások életét, és érzelmeit veszed magadra. Ez csak pótszer. Próbálj meg megnyílni a valódi életnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: